La selecció catalana sub-19 amb el bagenc Carles Lavado va remuntar davant de Madrid (4-2) i va certificar el pas a la final del Campionat d'Espanya que s'està disputant a Esparreguera.

Els catalans no van tenir un partit fàcil, i tan sols deu segons després que l'àrbitre xiulés l'inici de partit, els madrilenys s'avançaven en el marcador. Malgrat aquest contratemps, la selecció es va sobreposar a l'adversitat i va començar a crear perill. Just abans d'arribar al descans, el combinat català va obtenir el premi a la constància amb l'empat a 1. A la represa, els catalans van sortir amb el mateix plantejament. Gràcies a la forta intensitat, Catalunya va poder agafar avantatge marcant el segon gol. Els jugadors de Catalunya no van abaixar la intensitat i, gràcies a un efectiu contraatac, el català Juanjo Caro amb un bon xut posava el 3-1. Els madrilenys van reaccionar i van retallar distàncies amb el 3-2. Aquest gol va esperonar els jugadors catalans, que van aconseguir sentenciar el partit amb un xut llunyà de David Álvarez, 4-2.

Amb aquesta treballada victòria, la selecció catalana sub-19 s'enfrontarà demà a Múrcia en la gran final d'aquest estatal espa-nyol a les 12.00 a Esparreguera.