El tècnic italià de l'Eldenc Filippo Vito di Pierro ha estat detingut per la Policia Nacional per la seva implicació en la presumpta trama de tripijocs que envolta el club. José Miguel Esquembre, portaveu i advocat del fons inversor italià, ha confirmat la detenció del preparador de l'equip.

D'aquesta manera, el grup inversor es queda sense entrenadors, ja que a més de la detenció de di Pierro, el tècnic d'Almeria Fran Ruiz s'ha desvinculat de l'entitat d'Elda després d'esclatar l'escàndol, tal com la seva agència de representació afirma en un comunicat de premsa: "Fran Ruiz es desvincula totalment de la situació que viu actualment el club, evitant malentesos sobre la seva persona, professionalitat i trajectòria esportiva", assenyalen.

Filippo Vito Di Pierro es va fer càrrec del Eldense quan el grup inversor italià encapçalat per Nobile Capuani va entrar al club el gener passat. El tècnic està acusat d'un delicte de corrupció entre particulars arran de la investigació pel presumpte tripijoc del 12-0 encaixat per l'Eldenc davant el Barcelona B aquest cap de setmana.

El president de la junta gestora del club, David Aguilar, ja va declarar que veia moviments estranys en les alineacions de les últimes setmanes.