L'argentí Andrés Nocioni, ex del Bàsquet Manresa, va afirmar ahir que es retirarà a final de temporada perquè s'ha «buidat» després d'una llarga trajectòria. El Chapu va explicar per què havia triat aquest moment per anunciar la retirada: «volia acomiadar-me bé de la gent d'Espanya. La meva idea és tornar a l'Argentina i tenia ganes d'acomiadar-me de la millor manera de tota la gent que em vagi trobant en aquest temps».

«He jugat com he viscut, amb passió, i ara hi ha altres coses que he de prioritzar, com la família. Tècnicament tinc alguna cosa, però hi ha molts jugadors millors, amb més talent. Jo tinc alguna cosa dins que és el que m'ha portat fins aquí», va afegir l'argentí en un acte organitzat pel Madrid. «Només deixo de ser jugador, però d'aquí a dos mesos. Que ningú dubti que ho donaré tot durant aquest temps, com sempre», va concloure mirant el seu entrenador, Pablo Laso.

«És dur acomiadar un grandíssim jugador com el Chapu i sobretot una grandíssima persona, una persona que dóna tanta alegria dins del vestidor, que és tan important per fer equip i que a tot equip li agradaria tenir, amb la seva experiència , el seu saber estar i per la bona persona que és», va dir el capità madridista, Felipe Reyes. «Fins i tot els àrbitres et trobaran a faltar. I nosaltres està clar que també»,va afegir el president blanc, Florentino Pérez.