Després de la derrota de dimarts a Bilbao, que va complicar la possibilitat d'acabar en setè lloc i poder anar a Europa, l'Espanyol rep avui al migdia l'Alabès amb la intenció de sumar tres punts que, combinats amb altres resultats, encara li donin possibilitats de somiar en la competició continental. Ahir, el seu tècnic, Quique Sánchez Flores, va assegurar que si no són «humils», no «avançaran», i va demanar a tothom que sigui «positiu» fins al final de la temporada.

Sánchez Flores té la baixa de Javi Fuego, per acumulació d'amonestacions, i la possible de José Antonio Reyes, encara afectat per una tendinitis rotuliana. En canvi, recupera el seu màxim golejador, Gerard Moreno.

L'Alabès, que sembla haver abaixat els braços després d'una sola victòria en sis partits, intentarà recuperar el bon camí. Els vitorians encara estan afectats per la derrota contra l'Osasuna d'entre setmana.

El Sevilla i la seva crisi

Entre els partits del Madrid i del Barça, el Sevilla intentarà deixar enrere la mala ratxa iniciada amb l'eliminació europea contra el Leicester derrotant un Deportivo de la Corunya que encara no està salvat. Els de Sampaoli necessiten recuperar el nivell.