Un Manresa FS necessitat de punts visita avui, a partir de les 18.30 hores, un Ripollet que encara té algunes possibilitats de salvació. L'equip de Jordi Rozas viatjarà amb tots els efectius per intentar sumar uns punts que li serien necessaris per escalar posicions a la classificació, després d'haver descansat la setmana passada.

El Ripollet, però, encara és viu, com demostra el partit endarrerit en el qual es va imposar al Salou per 5-1. Ara és a cinc punts de la salvació i a casa té un balanç bastant equilibrat, amb cinc victòries i set derrotes.

Els manresans han d'afrontar cinc partits abans d'acabar el campionat i necessiten com a mínim sis punts per no veure's en situacions compromeses. Seran tres partits a fora i dos al Pujolet, alguns contra rivals perillosos per a la salvació. Al Bages jugarà contra l'Olleria i el Barceloneta i a fora visitarà, a part del Ripollet, el Salou i l'Olimpyc, en el darrer partit de la competició.

Mitja hora abans del partit del Ripollet, haurà començat a jugar el Sala 5 Martorell, que rep el líder de la classificació, el Bisontes de Castelló, amb la necessitat de plantar cara i puntuar per no complicar-se la vida.