El CE Manresa va fer ahir al vespre la posada de llarg de les cares visibles del projecte que, a mitjà termini, l'ha de dur a una categoria superior. A més de la presència del reelegit president José Luis Correa i de tota la seva junta directiva, també es va presentar el nou director esportiu, Miquel Ezequiel, que aquesta temporada havia format part de l'equip tècnic del CE Sabadell.

En el seu parlament inicial, el president Correa va explicar que «fa sis anys que tenim diferents projectes, però el repte més gran que ens havíem proposat no s'ha complert. Hem aconseguit que el club torni a estar viu, però de moment encara no l'hem pogut portar a Tercera Divisió».

Professionalització del club

Correa va aclarir que, a partir de la reelecció, consolidada la setmana passada, «volem professionalitzar el club, primer amb Jonathan Modesto, i ara amb un director esportiu amb experiència com Miquel Ezequiel. Volem aconseguir estabilitat en tots els equips». De fet, el director esportiu sortint, Modesto, no surt del club, sinó que continua a l'entitat, ara en una nova ocupació, que serà la d'«home de suport en el futbol internacional».

Ezequiel, per la seva banda ,va indicar que és «un orgull i una satisfacció formar part d'un equip històric, i aquesta és una motivació suficient per intentar portar, amb les meves idees, l'entitat tan amunt com sigui possible». El nou director esportiu de l'entitat del Congost va recordar que, «quan era un marrec, anava al Pujolet amb el meu pare a veure els partits entre el Manresa i el Terrassa. Això em comporta il·lusió per intentar connectar la gent de Manresa cap al futbol, tant en el primer equip com en el futbol base, amb la cultura del treball i de l'esforç, perquè amb temps i paciència es poden aconseguir moltes coses».

Segons ell, «el primer que faré serà conèixer el funcionament de l'entitat, per poder mantenir allò que s'està fent bé i millorar les coses que no. Molta gent diu que el Manresa no està en el seu millor moment, i no és així». Segons ell, «tindré la responsabilitat del primer equip i, amb la meva experiència, tinc clar que he d'estar damunt de l'entrenador per marcar jo, en l'àmbit esportiu, com s'ha de jugar».

Sobre la situació del primer equip, «té ben encarada la permanència. En canvi, el juvenil ho té molt malament, i el juvenil B ha d'anar a Lourdes per aconseguir la salvació».De cara a la temporada que ve, «s'ha d'aconseguir la millor plantilla possible per pujar a Tercera, tot i que a Primera Catalana hi ha molts equips amb aquest objectiu».