El Barça visitarà el Santiago Bernabéu el proper 23 d'abril, diada de Sant Jordi a Catalunya. Després d'un dia especial, carregat d'emocions, de roses i llibres, el gran clàssic del futbol espanyol acapararà tota l'atenció mediàtica. El partit es jugarà en un dia assenyalat i el seu resultat marcarà el futur immediat del conjunt culer.

L'equip de Luis Enrique s'aferra a les poques esperances de guanyar la Lliga que li queden, ja que els blancs es troben 3 punts per sobre i amb un partit menys, el que han de disputar al camp del Celta de Vigo. Totes les opcions catalanes passen per guanyar al camp del Madrid i esperar una patinada del gran rival en les poques jornades de Lliga que resten.

El partit es disputarà el diumenge 23 d'abril a les 20:45h a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid. El xoc es podrà seguir a través de la plataforma digital Movistar+, més concretament al canal Partidazo.

El FC Barcelona tindrà una baixa notable. Un membre del trident, Neymar Jr, es perdrà el gran partit per culpa de la seva expulsió al tràgic partit de Màlaga. El brasiler va veure la vermella i en el seu camí cap als vestuaris va aplaudir al quart àrbitre, cosa que li va comportar una sanció de dos partits més.

El clàssic doncs, serà a vida o mort pel Barça. Una victòria del Madrid significaria el final de la Lliga 2016-2017. Els catalans voldran mantenir-se a la lluita i acabar la diada de Sant Jordi donant una alegria enorme als seus aficionats. Una victòria al camp de l'etern rival calmaria la tensió del públic després d'una temporada complicada i deixaria un final de competició domèstica més que emocionant.