El Reial Madrid va aconseguir anit una molt patida classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions després de superar, amb polèmica, el Bayern de Munic, a la pròrroga, amb superioritat i amb dues dianes salvadores de Cristiano Ronaldo anotades en fora de joc.

L'hongarès Viktor Kassai es va convertir en protagonista d'una nit màgica madridista en expulsar el xilè Arturo Vidal al tram final de partit: li va mostrar la segona targeta groga per una falta a Asensio quan en realitat va tocar la pilota. I ja en el temps extra, el col·legiat i els seus assistents van donar com a vàlids dos gols de Cristiano en fora de joc. Dos torpedes que van impactar en la línia de flotació del conjunt alemany, que resistia com podia en inferioritat.

Robert Lewandowski, absent en el partit d'anada, havia avançat el Bayern de penal a l'inici de la segona meitat. Una diana que esperonava la possible remuntada dels bavaresos. I ni tan sols el gol de l'empat del Madrid els va desviar del seu objectiu: Cristiano Ronaldo marcava l'1-1 al minut 76 i just després el Bayern empatava. Sergio Ramos, en pròpia porta, era l'autor de la diana que conduïa el partit a la pròrroga i posava la por al cos al públic del Bernabéu.

Un pànic que es va començar a esvair quan l'àrbitre va expulsar Vidal. El Madrid ho va intentar fins al final del temps reglamentari, amb el coixí de saber que tenia per davant 30 minuts de pròrroga en superioritat numèrica. Un fet que va saber aprofitar amb la col·laboració del col·legiat.

Just abans del final de la primera part de la pròrroga, Cristiano controlava una pilota centrada per Ramos i l'enviava al fons de la xarxa. Marcava en fora de joc, com el 3-2, obra també del portuguès en culminar un contraatac conduït per Marcelo.

Dues dianes que ensorraven el Bayern i rescataven el Madrid, que encara tindria temps d'arrodonir una fictícia i polèmica golejada per accedir a les semifinals de la Lliga de Campions. La resistència heroica dels alemanys acabava esmicolada per l'astre portuguès i pel col·legiat.