Un gol de Saúl Ñiguez, de cap després d'una centrada de Filipe Luis, va permetre a l'Atlètic de Madrid esgarrapar un empat al camp del Leicester que li va servir per classificar-se de nou per a les semifinals de la Lliga de Campions: la seva tercera aparició en quatre anys a la penúltima ronda.

La diana del migcampista va ser suficient per despertar el Leicester City del seu somni europeu i per reservar el seu bitllet cap a semifinals de l'Atlètic. El conjunt entrenat per Diego Simeone, que arribava amb una renda mínima del partit d'anada (1-0), no es va deixar sorprendre pels valents foxes i deixar l'eliminatòria mig encarada poc després de l'equador del primer temps amb el gol anotat per Saúl.

L'empat de Vardy poc després d'iniciar-se la segona meitat va posar lleugerament la por al cos a un Atlètic que no va tenir massa problemes per contolar els intentents de remuntada del Leicester, que s'acomiada de la Lliga de Campions en la seva primera participació amb el cap molt alt.

L'Atlètic, forjat ja en les grans places europees, no es va acovardir per l'ambient intimidador d'un King Power Stadium que es va vestir de gala per al que podia ser la seva última participació a la Champions en molt de temps.

Un mosaic d'una guineu al fons nord i un espectacle pirotècnic, a més de milers de banderoles de color blanc, blau i groc, van rebre els futbolistes entre els compassos eixordadors de la cançó Fire, de Kasabian, i l'himne de la Champions. El King Power es presumia un factor fonamental en l'hercúlia tasca de remuntar una eliminatòria a l'Atlètic. Els foxes havien guanyat els quatre partits europeus a casa d'aquest curs i i s'afer raven a l'estadísitca per capgirar l'eliminatòria. Però no van poder.