La davantera del Barcelona, Jennifer Hermoso, ha assegurat que el partit d'anada de semifinals de Lliga de Campions Femenina de dissabte que ve (18.00 hores) contra el París Saint-Germain marcarà "un abans i un després" en el club blaugrana.

Hermoso ha afegit que espera que el partit "deixi marca" en la secció femenina del Barcelona, ja que l'equip té "una oportunitat per seguir fent història".

La màxima golejadora de la Lliga de Campions femenina ha assegurat que l'equip treballa des del primer partit amb "la mateixa il·lusió" i l'objectiu d'arribar "el més lluny possible".

La davantera ha reconegut que el PSG és "un dels millors equips d'Europa" i que l'equip haurà d'estar concentrat "al cent per cent" si vol superar l'eliminatòria.

"Estem preparats per jugar un partit tan important. Les ganes i la il·lusió ens porten a fer-ho tan bé com es pugui", ha afegit.

De la seva banda, la defensa Marta Torrejón ha afirmat que l'equip arriba "amb totes les garanties" i amb ganes de "gaudir al màxim i aprofitar el moment".

Torrejón ha reconegut que hi ha un punt d'eufòria al vestidor que espera que l'equip ho aprofiti "per sortir a totes" dissabte.

Tant Hermoso com Torrejón han alabat Irene Paredes i Vero Boquete, fitxades aquest any pel PSG i contra les que juguen des de fa "molts anys".

"Vero és una jugadora molt tècnica i Irene és una defensora molt contundent amb bona sortida de pilota i domina les dues cames. Haurem d'aprofitar els seus punts febles", apunta Torrejón.

Respecte a arribar a jugar algun dia al Camp Nou, la defensa es mostra cauta: "primer hem d'omplir el Miniestadi, cosa que no hem fet mai, ja que no ens podem presentar al Camp Nou amb 8.000 persones", indica.

Torrejón ha explicat que al Miniestadi se senten "molt còmodes", de manera que jugar a l'estadi del primer equip masculí no és una prioritat.