L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, va verbalitzar anit un doble lament després de l'eliminació europea de l'equip: el primer, per haver fet una mala primera part en el partit d'anada, que els va condemnar; i el segon, per no haver pogut oferir un triomf ahir, en el partit de tornada. «Al final no hem pogut ni guanyar el partit, que hauria estat el més just», va dir Luis Enrique, que encara tenia al cap l'arrencada de l'eliminatòria a Torí: «una primera part molt pobra a Torí ens ha fet fora de la Champions. Me'n recordaré molt de temps».

Malgrat l'eliminació, Luis Enrique va lloar l'actitud del Camp Nou: «m'encanta formar part d'un club tan ambiciós i amb uns jugadors que sempre ho volen guanyar tot». I va concloure: «em quedo amb l'actitud i el comportament dels jugadors i de l'afició».

Per la seva part, Gerard Piqué va explicar que l'equip intentarà «que ens afecti el mínim possible» l'eliminació, ja que dissabte tenen un partit de lliga molt important contra el Madrid. «Encara que no estiguem en el millor moment, intentarem anar al Bernabéu i guanyar».