El FC Barcelona juvenil, entrenat pel sallentí Gabri, amb el manresà Èric Montes de capità i amb el navassenc Marc Guitart de preparador físic, afronta avui les semifinals de la Lliga de Campions juvenil contra el Salzburg, la revelació del torneig. El partit es disputa a la una del migdia a l'estadi Colovray de Nyon. Els austríacs van arribar a la final a quatre de la competició després de disputar dues eliminatòries prèvies i de fer fora, en rondes posteriors, rivals de la categoria del Manchester City, el París Saint-Germain i l'Atlètic de Madrid.

Els catalans arriben amb tota la plantilla a punt, ja com a campions de lliga amb molta superioritat, i amb l'aspiració d'emular el conjunt del 2014, que va ser campió després de derrotar per 0-3 el Benfica a la final.

Precisament, el conjunt portuguès és un dels protagonistes de la segona semifinal, que l'enfrontarà al Reial Madrid, avui, al mateix escenari, a partir de les cinc de la tarda. Els blancs i els blaugrana, per tant, podrien protagonitzar la primera final europea entre els dos conjunts en qualsevol competició dilluns vinent, a partir de les cinc de la tarda.