La iniciativa dels conserges als quatre camps de futbol de Manresa suposa un triple triomf per a l'Ajuntament, que cobreix unes necessitats bàsiques que no podia atendre, per a Ampans, que aconsegueix la inserció laboral de persones amb dificultats, i també per als clubs, que estan més tranquils a l'hora de fer les feines bàsiques i necessàries per als partits. Si el projecte té èxit, com sembla que està tenint, podria ser una solució per a d'altres instal·lacions de la ciutat o també per a clubs de fora de Manresa que puguin tenir les mateixes necessitats.

Així, Lluís Núñez, d'Ampans, va explicar que «no teníem experiència en aquest àmbit, malgrat que la nostra implicació amb el món de l'esport fa anys que dura, i hem tingut una resposta molt favorable dels clubs a l'hora de formar el Francisco, l'Antoni i l'Antonio. Gent com ara l'Alberto, de la Balconada, el Juan Antonio, de la Mion, o el Betis, del Xup, han estat claus a l'hora d'ajudar-los al principi i per a nosaltres és clau la implicació de tothom».

Aquest primer pas pot servir de cara al futur, ja que «la nostra voluntat era la de fer-nos visibles, que sàpiguen que existim i que podem fer tot això i comprovar que es podia fer bé. Arribats a aquest punt, estem oberts a tirar endavant altres projectes d'aquest tipus».

Així, les persones procedents d'Ampans podrien estar a punt per treballar en altres clubs, sempre que es puguin combinar els horaris i es puguin formar les persones necessàries per dur a terme aquestes tasques. Així, els d'enguany serien els que marcarien la línia a seguir de cara al futur per a una col·laboració amb la qual tothom hi guanyaria.