El Manresa no s´atura. Avui al Congost en un horari poc habitual de tarda (17 h), els blanc-i-vermells han superar el líder Horta en un partit de poques ocasions i d´un gran treball defensiu local. Un gol d´oportunisme del jove davanter Javi López a la primera part ha estat suficient perquè el Manresa hagi sumat tres valuosos punts en la seva lluita per la salvació al grup 1 de Primera Catalana, que es veu cada cop més a prop.

L´equip que dirigeix Albert Garcia ha estat valent en l´inici de la confrontació. Ha anat a buscar el gol i ja al minut 3 una centrada de Sergi Soler ha estat apunt de rematar-la al fons de la xarxa un Javi López que es trobava al primer pal. El ritme imposat pels manresans era alt, manant al mig del camp. I el gol que obriria el marcador no ha tardat en arribar. Ha estat al minut 16 quan després d´una bona recuperació, Sergi Soler ha fet una rematada que ha arribat als peus de Javi López, abans d´arribar la pilota a la porteria. El vilomarenc la empès amb encert en el que ha significat l´1 a 0. L´Horta ha intentat reaccionar i a partir de la mitja hora, i fins al descans, ha jugat els seus millors minuts.

El segon temps s´ha iniciat amb una rematada des de la banda dreta de Joshua, que ha posat en dificultats el porter Gabri (min 48). A partir d´aquí, el Manresa s´ha tornat més conservador, però sense renunciar a l´atac. Així, al minut 56, una centrada suau de Joshua l´ha rematada Jhonny. que venia des del darrera, però quan ja es cantava el gol, un defensor de l´Horta ha desviat l´esfèrica a córner. Poc després seria Sergi Soler qui ho provaria (min 62).

A la recta final, l´Horta va començar a llançar atacs desesperats però més amb el cor que amb el cap, essent bon controlats per una entonada defensa manresana, que no ha patit en excés per conservar l´1 a 0 de Javi López.