L'Artés va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant un dels seus rivals directes, el Sant Cugat, al qual va derrotar per 92-86, en un matx que es va haver de decidir a la pròrroga. Tot i aquest triomf, els artesencs es queden sense opcions d'assolir la quarta plaça del grup 1 de Copa Catalunya i lluitar per l'ascens a EBA, ja que el Sant Cugat va retenir l'average del partit de la primera volta (85-70).

El pavelló artesenc es va omplir de gom a gom per animar els seus jugadors en un partit trascendental. Tot i això, els jugadors de Toni Manyosas van fer un sortida molt dolenta i van estar vuit minuts sense anotar, i van encaixar, d'aquesta manera, un dolorós parcial de 0-25 que els deixava amb poques opcions de victòria. En el segon període, els locals es van treure la son de les orelles i van retallar distàncies per situar-se dotze punts per sota, a la mitja part de l'enfrontament (31-43).

En la segona meitat, els bagencs van estar a un alt nivell de joc gràcies a la inspiració de Roger Portella i Eduard Boja, que van anotar 35 i 25 punts, respectivament. Es va arribar al final del tercer quart amb només tres punts de marge pels visitants (53-56). En el darrer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar al darrer minut amb tres punts de marge pels bagencs, que van cometre errades i van aconseguir anar a la pròrroga. En aquesta, els locals van vèncer, però no van poder recuperar l'average.