L'Igualada té més a prop la salvació després de guanyar ahir al camp del Rubí, un equip ja descendit de categoria. Els anoiencs van portar tot el pes del partit i haurien pogut aconseguir un marcador més còmode. Ja al minut 8, Anselm va poder fer el primer, però el porter local ho va impedir. No va tardar a arribar el 0 a 1, obra de Roger Peña que va rematar de cap una bona centrada de Fran Arévalo al minut 11.

En una acció de contracop, els locals van fer l'1 a 1. Era el minut 20 amb un gol de Mario. Abans del descans de nou Anselm va tenir una bona ocasió però va rematar a fora un u contra u amb el porter del Rubí Ivan (min 35). Anselm també ho va provar amb una rematada al minut 37 que va sortir a fora fregant el pal.

Al descans, l'Igualada va fer tres canvis de cop per buscar més control i superar el joc embolicat dels locals. I en el primer minut de la represa, Abdel va marcar l'1 a 2. En ple domini anoienc, Anselm va poder fer l'1 a 3 al minut 50. El Rubí no es rendia i Dani Lledó va respondre amb una bona aturada a una falta que entrava per l'escaire (min 60). A la recta final, Eloi (min 82) i Ton Casas (min 93) van poder ampliar l'avantatge d'un Igualada que ja suma 38 punts a la classificació quan falten jornades per a la conclusió del campionat de lliga.