El Martorell Inovyn va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió davant el Made In Menorca, que es va imposar per un resultat final de 85-81. Amb aquesta desfeta, el conjunt del Baix Llobregat Nord va perdre la primera oportunitat de proclamar-se campió del grup C-A de la Lliga EBA, i ara haurà d'esperar-se a la darrera jornada, dissabte a casa davant l'Olivar, a les 19 hores. Els martorellencs en tenen prou amb obtenir el mateix resultat que el seu perseguidor, el Flanigan Calvià, que juga a casa davant el Sant Nicolau, que es disputa a la mateixa hora.

Els jugadors dirigits per Adrià Alonso van iniciar el partit amb bon peu, van manar en el marcador i van oferir sensacions positives. Això els va permetre aconseguir un parcial de 6-15 i acabar els deu primers minuts amb set punts d'avantatge (10-17). En el segon període, els balears van reaccionar de la mà de Jan Orfila i Murillo, que van fer molt mal sota les cistelles. Gràcies a aquest fet, els jugadors locals es van situar davant i van obtenir dos punts de renda a la mitja part de l'enfrontament (38-36).

En la segona meitat, els homes d'Alonso van protagonitzar els pitjors minuts del duel, amb nombroses faltes personals que van permetre el Menorca situar-se amb dotze punts de renda al final del tercer quart (63-51), gràcies a un parcial de 25-15. En els deu darrers minuts, els martorellencs semblaven morts, aquests van fer una gran reacció i van posar la por al cos dels locals gràcies a Cristian Oliva i l'encert de Sakho des del perímetre. Poc després, els locals van sentenciar el matx gràcies a l'encert en el llançament de Dani Garcia, que va anotar 21 punts i quatre triples.