CE Mataró/gim.manresa

El Nàstic va superar el Mataró i torna a les posicions d'ascens amb un partit més que els seus respectius rivals, el Lleida Terraferma i el Badalona.

Els homes de Carlos López coneixien la importància d'aquest partit davant el quinzè classificat de la lliga. El conjunt mataroní no arribava en bona dinàmica al matx, però amb la necessitat de punts, no va posar les coses fàcils.

El partit va començar bé pels escapulats, que al minut 24 s'avançaven des dels set metres. Una acció que va tenir una penalització doble pels mataronins, els quals es quedaven amb un jugador menys. Els bagencs van portar el pes del joc a la primera part.

A la segona part, el conjunt local va sortir amb molta intensitat i al minut 50 empatava el partit en una acció aïllada. Tot i això, els manresans eren superiors, no només pel que fa al nombre de jugadors, sinó també en el joc. Al cap de deu minuts de l'empat local, el Nàstic capgirava el resultat i al minut 70 sentenciava amb el definitiu 1 a 3 en el marcador.

Els escapulats van recuperar sensacions de cara al gol i es mantenen vius en la lluita per l'ascens.