El Petro Pintó Asfe va patir més del previst a la pista del cuer però al final va poder guanyar per un igualat 57-59. Un triple de Lídia Giménez quan el resultat era de 44-46 va acabar sent determinant. El partit va començar amb un Montserrat inusitadament encertat amb els triples (5 de gairebé seguits) i això va desorientar molt les bagenques (19-11 a la fi del primer quart). A l'Asfe li va costar Déu i ajuda reaccionar i ho va començar a fer al final del segon quart, i va arribar al descans només perdent d'un punt (26-25).

A les noies de Josep Riera els costava molt capgirar el resultat però al tram final del darrer quart ho van fer (34-35) i això els va donar moral. Semblava que el partit podia estar totalment sentenciat quan al darrer quart els visitants van anar-se'n vuit punts a sobre (38-46), però el Montserrat va apropar-se fins a un perillós 44-46. Un triple de Lídia Giménez, juntament amb la sang freda de les seves companyes, va acabar certificant la victòria bagenca.