Els atletes de l'Avinent Manresa i del CA Igualada Petromiralles es van classificar per a la final del Campionat de Catalunya de Clubs, després d'aconseguir el pas en la segona jornada d'aquesta competició, disputada a les pistes d'Amposta. El vent va bufar amb gran intensitat, i va influir particularment en les proves de velocitat i tanques, disputades amb vent contrari, i en les de salts, amb vent favorable. També en la resta de proves va influir clarament en els registres assolits.

En la puntuació global de les dues jornades, el CAI Petromiralles, amb 50.042 punts, està situat en un magnífic quart lloc entre els 33 clubs participants, per darrere de l'AA Catalunya (52.334 punts), de l'ISS l'Hospitalet (51.919 punts), i del Cornellà Atl. (50.684 punts). La jornada final, amb la participació dels 8 millors equips del campionat, es durà a terme el proper diumenge 7 de maig a la tarda, en pistes pendents de confirmar. L'Avinent Manresa, per la seva banda, ha aconseguit una cinquena posició final amb 50.005 punts.

Campions de la segona jornada

En la segona jornada del grup A a les pistes d'Amposta, l'Avinent va proclarmar-se campió, en superar el Lleida UA, segon, i el CA Igualada, que va ser tercer. De l'equip manresà, cal destacar la primera posició de Paula Raul als 100 metres tanques i la de Ricard Clemente en perxa, amb una marca excepcional de 4,80. La banyolina Marina Guerrero va aconseguir una victòria en el seu debut en pista en els 3.000 metres obstacles, modalitat on també es va imposar Antoni Baños. Laia Solà va guanyar l'or en els 100 metres llisos i l'equip femení dels 4x100 metres va guanyar la prova mab una excel·lent marca de 48''78.

Bon paper del CAI

De l'actuació dels i les atletes igualadins, cal destacar les victòries de Santi Ramos en 110 m tanques, amb 15"36 i de Darío Sirerol en el Triple Salt, amb 14,46 m , i els segons llocs d'Iván Zarco en 3.000 m obstacles, amb 10'07"04, de Guillem Carner en 400 m.ll. amb 52"65 i d'Albert Nogueras en 1.500 m.ll. amb 4'07"07.

En dones van sobresortir Cora Salas, guanyadora en llargada, amb 6,05 m, Paula Blasco, primera en 1.500 metres llisos amb 4'53"35, i també els segons llocs de Marta Garrido en javelina, amb 34,72 m, d'Anna Asensi en 100 m.ll. amb 13"24, de Dasha Malevich en alçada, amb 1,58 m, i de l'equip de relleus de 4x100 m.