L'exbarcelonista Ronaldinho va enviar ahir una felicitació a Leo Messi per haver marcat el gol número 500 amb la samarreta del Barça. Aprofitant la xifra, el brasiler, que ara és ambaixador del club blaugrana, va recordar la primera diana anotada pel futblista argentí amb el primer equip del Barça, el dia 1 de maig del 2005, contra l'Albacete.

Casualment, en aquell partit, Messi va sortir com a suplent i va marcar un gol, després d'una assistència de Ronaldinho, però va ser anul·lat per fora de joc. Minuts després, de nou Ronaldinho va assistir el jove debutant i Messi va marcar amb una vaselina, aquesta vegada, un gol legal.

«Leo, germà, vull felicitar-te pels 500 gols. Jo que te'n vaig regalar el primer. Et desitjo tota la felicitat del món», va dir Ronaldinho, que va jugar al Barça des del 2003 fins al 2008. El brasiler va felicitar Messi en una compilació de felicitacions d'un vídeo del club per celebrar els 500 gols de l'argentí amb el Barça.

A la llista d'exjugadors del Barça que l'han volgut felicitar pels 500 gols també hi ha el porter José Manuel Pinto, amb qui Messi va entaular una gran amistat: « pichón, què et puc dir que no t'hagi dit ja! M'alegro de tots els teus èxits, de totes les coses bones que et passen. Volia felicitar-te per aquests 500 gols amb el Barcelona. Que en siguin 500 més i que ens segueixis fent gaudir! Saps que t'estimo molt».

El seu compatriota Kun Agüero, del Manchester City, li ha enviat la següent felicitació: «hola papi. Et vull felicitar pels 500 gols. Em fa molt feliç i desitjo que en segueixis marcant molts més. Estàs molt bé! T'envio una abraçada papa, i segueix així, batent rècords».

Éric Abidal li ha enviat el següent missatge: «felicitats. Sóc l'Abi. 500 gols amb el Barça, crec que és una cosa única. Només una persona ho podia aconseguir i aquesta persona ets tu», mentre que el brasiler Sylvinho li diu el següent: «hola Leo. Vull felicitar-te pels 500 gols amb la samarreta del Barcelona. T'ho mereixes. Passa-ho bé».