El Cadí la Seu s'ha assegurat la continuïtat de la combo, en el que és la primera renovació d'una jugadora que fa el club presidit per Pere Porta, i està acostant posicions amb la pivot Georgina Bahí.

L'exterior barcelonina afrontarà d'aquesta manera la tercera temporada a la capital de l'Alt Urgell, mentre que la gironina, si continués, esdevindria sense cap mena de dubte una de les pedres angulars del projecte que tornarà a dirigir Joan Carles Pié.

Vilaró ha estat, habitualment, la primera rotació de Pié en la temporada recentment finalitzada per les urgellenques. A falta d'encara moltes peces, la baixa de Tania Pérez, que ja fa uns dies va desestimar la proposta de renovació del Sedis, podria permetre al dorsal 3 del Cadí disposar d'un paper més rellevant.

Andrea Vilaró ha jugat aquest darrer curs una mitjana de 21 minuts, gairebé ha anotat 6 punts per partit i fet més de 7 de valoració.

De 23 anys i 182 centímetres d'alçada, Vilaró sol jugar d'escorta, i imprimeix intensitat i velocitat en el joc. No obstant això, també pot fer funcions de base. A la Seu valoren els progressos assolits els dos darrers anys i malgrat considerar que encara està en fase de creixement, també destaquen l'experiència acumulada en la màxima categoria del basquetbol femení espanyol. A la tardor iniciarà la seva sisena temporada a Lliga Femenina.

Vilaró es mostra «contenta de poder seguir un any més» a la Seu i espera que el curs que ve «sigui millor que el passat». La jugadora barcelonina, segons fonts del club, ha firmat per dues temporades, malgrat que hi ha una clàusula de sortida que poden exercir totes dues parts al final de la primera temporada. Més o menys, la mateixa fórmula emprada l'any passat per a la pivot mallorquina Nogaye Lo i per la qual continuarà el curs vinent.Tres jugadores confirmades

Vilaró, Lo i Marta Montoliu són les tres jugadores fins ara confirmades per a la plantilla 2017-2018 d'un Cadí la Seu que tornarà a entrenar Joan Carles Pié, també recentment renovat. El club urgellenc està treballant a poder assegurar-se la continuïtat d'una de les jugadores interiors nacionals que més bones prestacions ha ofert durant la temporada recentment acabada: Georgina Bahí és una de les grans pretensions del Sedis, que la convertiria sense cap dubte en un dels referents de l'equip. Malgrat que club i jugadora haurien acostat posicions els darrers dies, no hi ha res clar. Menys clara encara és la continuïtat de l'ala Belén Arrojo.

La jove jugadora granadina també té una oferta de renovació però no ha donat cap tipus de resposta. Arrojo també ha fet una excel·lent temporada i és una basquetbolista de 21 anys amb gran projecció.

Finalment, les converses perquè la base alemanya Svenja Brunckhorst segueixi a la Seu estan ara mateix en stand-by. El Sedis Cadí està molt a l'expectativa de les jugadores catalanes que participen en la lliga universitària americana. Fins que no acabin l'activitat acadèmica el mes que ve, però, no poden entrar al mercat i començar a negociar res.