El femení del CN Minorisa va aconseguir un bon resultat de cara al partit de tornada en el seu desplaçament a Vallirana. El partit va tenir diferents fases de domini altern. Així, el primer quart s'inicià amb un 2-0 de les del Baix Llobregat, que va tenir una rèplica immediata manresana que els permetia arribar a la fi dels primers vuit minuts amb empat a tres gols. Els gols bagencs van ser obra de Casasayas, Muns i César.

El segon període, amb l'equip de Martínez més concentrat, va ser de domini manresà. Amb el doblet de gols de Casasayas i Muns s'apuntaven el parcial per 2-4 i s'arribava a la meitat del matx amb un prometedor 5-7.

El cansament passa factura

Després del canvi de camp, el fet de no disposar de canvis va començar a passar factura a les manresanes, que veien com les de casa s'apropaven fins al 7-8, quan quedaven vuit minuts de joc, en un parcial on només va poder anotar Boixader. Els minuts anaven pesant als braços de les manresanes i i per això el darrer quart es va fer llarg. Les de Vallirana ho van aprofitar i es van endur l'últim quart per un 4 a 2, que els donava un triomf per la mínima i que els permet tenir opcions de remuntar de cara al partit de tornada a Manresa, que es jugarà el proper dissabte 13 de maig a la Piscines Municipals de Manresa.