El primer equip del Manresa Rugbi Club va vèncer el Sabadell en l'últim partit de la fase regular.

Després d'una aferrissada lluita, amb força per part d'ambdós equips, el Manresa va aprofitar un error en una touche per apropar-se a línia d'assaig amb rapidesa i va aconseguir la primera marca del partit gràcies a la davantera. Pocs minuts després, el Sabadell va intentar respondre amb un cop de càstig a pals, però no van encertar. Poc després, els jugadors del Bages van obrir un cop de càstig ràpid a la mà i van aconseguir la segona marca del partit per allunyar-se al marcador 0-12. Un Sabadell que no es va donar per vençut va aconseguir una marca després de bones jugades a través de la línia de ¾ amb joc interior. Així es van apropar perillosament al marcador per anar a la mitja part (7-12).

La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera, però aquest cop els manresans estaven més concentrats i feien una bona defensa davant la insistència de l'atac local. Van obrir una pilota molt ràpida a la seva àgil ¾ per aconseguir un assaig que esvaïa els dubtes (7-17).

Minuts més tard, i després d'un bon xut defensiu i una forta pressió del 15 manresà, aquest va aprofitar la malaurada falta de comunicació a l'hora de la recepció per recuperar l'oval i assajar sota pals per aconseguir el bonus ofensiu (7-24). Així, el Manresa RC aconseguia una nova victòria i ja afronta els play-off pel títol amb l'avantatge de jugar a casa les semifinals el dia 6 de maig a les 17 h davant el Barça B.

Trobada d'escoles de rugbi

L'Escola de Rugbi va gaudir d'una esplèndida jornada de rugbi. Els manresans van rebre a casa les escoles de Vic i Granollers. Durant el matí, les diferents categories de l'escola s'enfrontaven als equips visitants en diferents partits. I els més grans, de la categoria sub-12 van formar equip amb Vic, per jugar contra Granollers. Abans, la categoria sub-14, es va enfrontar al CR Sant Cugat B, segon classificat de la graella. El partit es preveia complicat i amb clar domini visitant que aconseguia fer diverses marques durant un partit que va acabar 17-67 a favor de l'equip de Sant Cugat.