Amb nou canvis respecte a l'alineació que es va enfrontar al Barça (només van repetir Nacho i Marcelo), el Reial Madrid va oferir un recital de joc ofensiu al camp del Depor, en una partit que va acabar 2 a 6, un resultat que hauria pogut ser més voluminós pels mèrits d'uns i altres.

A la primera part, el Reial Madrid va perdonar una autèntica golejada i va marxar als vestidors amb 1 a 3. L'inici va ser espectacular per part dels madridistes, i al minut 1 ja manaven per 0 a 1 després del gol de Morata; al minut 13, Asensio va fer una rematada al pal i, un minut després, James va anotar el 0 a 2. Fins al minut 30 de joc, les oportunitats visitants van ser una rere l'altra, sobretot a càr-rec de Morata i Lucas Vázquez.

Amb 0 a 2, el Deportivo va creure en les seves possibilitats i va fer un pas endavant, quan va marcar l'1 a 2 al minut 35, obra d'Andone; poc després, fins i tot els gallecs haurien pogut marcar el 2 a 2, però el que va passar abans del descans és que Lucas Vázquez fer l'1 a 3 (minut 44), i va tornar a deixar les coses força clares per al conjunt blanc.

A la represa va continuar el domini del Reial Madrid, molt superior al Deportivo. Això fins que James va culminar una gran jugada de combinació dels visitants (min 66). Amb l'1 a 4, el joc es va trencar amb gols d'Isco i Casimiro pel Madrid i Joselu pel Deportivo (2-6).