«Molt contenta de poder jugar un any més al Sedis Cadí!! Nova temporada amb molta il·lusió i nous reptes!!».Georgina Bahí afrontarà la quarta temporada consecutiva, cinquena en global, amb la samarreta del club de l'Alt Urgell. Finalment, la pivot de Fornells de la Selva s'ha decantat per acceptar la proposta de renovació que ja abans de finalitzar la lliga li havia fet l'entitat que presideix Pere Porta. Al costat de Bahí se seguirà construint el Cadí 2017/18, encara que no serà l'únic referent de l'equip que entrenarà, també un any més, Joan Carles Pié.

En plena maduresa esportiva i personal, la jugadora gironina fa algunes temporades que és una de les millors interiors estatals de la Lliga Femenina. Aquesta darrera temporada ha disputat tots els partits de la lliga i ha jugat una mitjana de 30 minuts en cadascun d'ells, anotant 12 punts i agafant sis rebots per partit de mitjana. Tot plegat per a una valoració de 12 crèdits de mitjana, també. I més enllà de les xifres, els intangibles que aporta són molts com la implicació, la competitivitat i la professionalitat a l'hora de treballar i de fer equip.

Encara que durant algunes setmanes va semblar que seria complicat retenir-la, finalment Bahí s'ha decantat per la proposta urgellenca. I no pas per poc. Amb la baixa ja confirmada de l'alera Tania Pérez, que ha declinat renovar pel Cadí amb l'objectiu de provar noves experiències, la pivot de 190 centímetres i 27 anys passa a ser la capitana del Cadí la Seu. Juntament amb ella, Pié té garantida ja la presència de l'escorta Andrea Vilaró -renovada també fa pocs dies, en aquest cas per dues temporades amb opció de tall després de la primera a petició de qualsevol de les dues parts-, i de l'alera Marta Montoliu i la pivot Nogaye Lo, totes dues integrants del conjunt urgellenc el curs passat.

La direcció tècnica del Sedis continua treballant de valent per intentar tancar el nucli dur de l'equip en poques setmanes. Està a l'espera d'una resposta de l'alera granadina Belén Arrojo, de la qual no té notícies.