Al Manresa Futbol Sala li falta un sol partit per arribar a la final a quatre de la Copa Catalunya. El conjunt manresà va imposar-se contra el Platense de Calafell, un equip de 3a divisió nacional amb problemes interns.

A l'inici del partit, Gordillo va errar un penal,però Josan va avançar els manresans al minut 6 i va donar una certa tranquil·litat. Al segon temps, Gordillo es va treure l'espina clavada en fer el segon gol a la meitat de la segona part. Poc després, Asis va ampliar diferències i va deixar l'eliminatòria força sentenciada. L'equip local va respondre i va reduir l'avantatge al cap d'un moment, i Gordillo, cinc minuts abans d'acabar el partit, va obligar els locals a jugar de cinc amb un quart gol. Dos minuts abans d'acabar, el Platense va maquillar el marcador, que va acabar 2 a 4, favorable al Manresa FS, que espera el rival que sortirà del partit entre el Barnasants i el Bellsport.