Rafael Nadal es va plantar ahir per desena vegada a les semifinals del Trofeu Comte de Godó. En les nou trobades anteriors, inclosa l'última edició, va acabar aixecant el trofeu l'últim diumenge de torneig.

Nadal es va desfer de Chung amb facilitat, en dos sets de 7-6 (1) i 6-2, però, tot i així, el coreà va plantar més cara que Dutra Silva o Anderson, ja que el manacorí va començar el partit perdent per 1 a 3. Nadal, però, va acabar remuntant el primer set i va guanyar al tie-break , i en el segon ja no va cedir la davantera, i espera Horacio Ceballos a les semifinals.

La venjança de Murray

El número u del món, l'escocès Andy Murray, també es va classificar per a les semifinals després de derrotar Albert Ramos, per 2-6, 6-4 i 7-6(4), en un duríssim partit que va mantenir els dos tennistes durant tres hores a la pista. Murray va suar davant Ramos per venjar la seva derrota de fa una setmana en els vuitens de final de Montecarlo, on va caure contra el barceloní també en tres sets. Avui s'enfrontarà a l'austríac Dominic Thiem, quart favorit i novè en el rànquing mundial.