El Puig-reig ho té tot a punt per celebrar entre diumenge i dilluns l'edició 2017 del prestigiós Torneig Obradors de futbol base.

El municipal puig-regenc acollirà demà els partits corresponents a la fase classificatòria en les categories aleví i benjamí, amb la participació de 32 equips. En alevins, els participants són: CEP A, CEP B i CEP C, Joanenc, Artés, Santpedor., Súria, Bruinesa A i B (Itàlia), Anoia, Alt Berguedà, Vallgorgina, Gimnàstic de Manresa, Cassà de la Selva, CE Manresa i Selecció Obradors; en benjamins, CEP A i CEP B, Avià, Gironella, Sallent, Alt Berguedà, Avinyó, Súria, Encamp (Andorra), Vallgorguina, Calaf, Bruinesa (Itàlia), Anoia, Navarcles, Castellbell i Selecció Obradors.

De cada grup, els dos primers classificats passen a la fase Or, i els altres dos, a la fase Plata. El mateix diumenge ja es juguen els vuitens de final de la fase Or.

Dilluns, als quarts de final s'hi afegeixen els caps de sèrie, que són, en alevins, el Cornellà, el Gimnàstic de Tarragona, el FC Barcelona i el Palamós; i en benjamins, el Cornellà, el Gimnàstic de Manresa, el FC Barcelona i el CE Manresa. Al llarg del matí de dilluns, la fase de Plata es jugarà al camp del Gironella. A la tarda, a Puig-reig, les corresponents finals, a les 18.20 h l'aleví i a les 19 h la benjamí. Quedarà pendent per al dia 7 de maig la competició en les categories de prebenjamins i cadet-infantil femení.

El comerç obert

Coincidint amb la celebració del Torneig Obradors, els comerços de Puig-reig obriran el dia 1 de maig i oferiran descomptes especials en els establiments seleccionats. També es podrà participar en el sorteig d'una nit a l'Hostal Sant Martí amb sopar al restaurant Cal Marçal.