L´Avià ha vist trencada la seva bona ratxa de resultats amb una derrota al camp del Martinenc.

L´equip de Xavi Díaz no ha tingut una bona arrancada de partit, vha sortit espès i ho ha pagat encaixant l´1 a 0 al minut 5. Ben aviat, els berguedans han equilibrar el joc, disposant de bones oportunitats per igualar el marcador, destacant les que ha tingut Alejandro i Lariño en aquests primers 45 minuts, i un penal sobre Roger Claret que no ha estat assenyalat. Abans del descans, Solanich s'ha lluit amb una gran intervenció.

A la mitja part, el Martinencja ha fet dos canvis, símptoma que el seu entrenador no veia clares les coses. L´Avià ha continuat fent un bon treball i arriscant per buscar el gol. Això fins que a les acaballes i en una acció de contracop, el Martinenc ha sentenciat amb el segon gol al seu favor.

El proper dissabte, l´Avià rebrà la visita del Mollet.