El futbol és un esport on guanya qui fa entrar més vegades la pilota dins de la porteria. I ahir això és el que va passar a Gironella. El líder Cardedeu no va fer un gran partit; els locals en canvi van aconseguir generar més ocasions de gol desplegant un bon joc i posant contra les cordes en molts moments els vallesans, però l'encert dels capdavanters en els metres finals, que van aprofitar dues semierrades dels gironellencs, va acabar decantant la balança.

Els visitants es van avançar amb un gol d'Oriol Paituvi a la represa, però Manel Uribe va restablir l'empat a la sortida d'un córner. Quan faltaven vuit minuts per al final, Arnau Fortuny va aprofitar una indecisió defensiva local per marcar el definitiu 1-2 pels visitants amb la porteria buida. Cop dur per al Gironella, que veia com es trencava la seva ratxa a casa, on no perdia des de la jornada sis.

Els gironellencs hauran d'esperar una setmana més per aconseguir la salvació matemàtica i els vallesans acaricien el títol després de la sorprenent golejada que va rebre el segon classificat, el Castellar, al seu camp davant la Fundació Terrassa (0-4). Dissabte que ve, els de Ponti tindran una bona ocasió de sumar els tres punts al camp del cuer La Torreta, equip ja descendit matemàticament.