No és matemàtic, però sí que l'Igualada ha fet un pas de gegant per mantenir la categoria. Ahir els de Dani Gimeno van golejar un Suburense que està fent una segona volta molt discreta.

Ja a la primera part, els anoiencs van deixar ben encarada la victòria amb un parcial de 3 a 1. El Ouahabi va obrir el marcador i tot i que els visitants van empatar, Baraldés de penal i Juan Cano, aquest quan faltava un minut pel descans, van donar avantatge als igualadins.

A la represa, el gran protagonista va ser Anselm que, amb un hat-trick va situar el marcador en un 6 a 1 inabastable per al Suburense, que només va aconseguir maquillar el resultat amb un segon gol.

La propera setmana, l'Igualada visita un Alpicat de la part baixa de la classificació.