El Club Bàsquet Artés va tancar la temporada amb una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista d'un dels equips que jugarà les eliminatòries d'ascens a EBA, el Vic, al qual es va imposar per un resultat final de 83-86 en un partit que era totalment intranscendent per a les dues formacions. Amb aquest resultat, els bagencs acaben el curs en la cinquena posició final, amb un balanç de disset victòries i vuit derrotes, a una del quart classificat, el Sant Cugat.

El duel entre els dos millors atacs del grup 1 de Copa Catalu-nya va ser molt igualat ja des dels primers deu minuts, en què les dues formacions s'intercanviaven cistelles de manera constant (19-20 al final dels mateixos). En el segon període la tònica no va variar gaire i va ser més o menys la mateixa, i els homes vigatans van aconseguir capgirar el marcador i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt d'avantatge en l'electrònic (42-41).

La segona meitat també va ser molt anivellada, i els locals es van mantenir per davant al final del tercer quart (58-57). Per tant, tot es va haver de decidir en els deu darrers minuts del duel. En aquests, els osonencs es van posar cinc punts per sobre i volien trencar definitivament el partit, però els jugadors dirigits per Toni Ma-nyosas van reaccionar i, liderats per Roger Portella i Jordi Pujolreu (que van anotar 30 i 21 punts respectivament) van estar més encertats en els instants finals a cara o creu que es van viure a la capital osonenca.