L'Avià va veure trencada la seva bona ratxa de resultats amb una derrota al camp del Martinenc.

L'equip de Xavi Díaz no va tenir una bona arrencada de partit, va sortir espès i ho va pagar encaixant l'1 a 0 al minut 5. Ben aviat, els berguedans van equilibrar el joc, disposant de bones oportunitats per igualar el marcador, destacant les que van tenir Alejandro i Lariño en aquests primers 45 minuts, i un penal sobre Roger Claret que no va ser assenyalat. També Solanich es va lluir amb una gran intervenció abans del descans.

A la mitja part, el Martinenc ja va fer dos canvis, símptoma que el seu entrenador no veia clares les coses. L'Avià va continuar fent un bon treball, arriscant per buscar el gol. Això fins que a les acaballes i en una acció de contracop, el Martinenc va sentenciar amb el segon gol al seu favor.

El proper dissabte, l'Avià rebrà la visita del Mollet.