El CB Igualada Alain Afflelou B va sumar una nova victòria; aquesta a casa contra el conjunt Basket Neus, amb un ajustat resultat final de 59 a 54.

El partit va començar amb una pressió local a tota la pista i, ambun ritme molt alt de joc, els de l'Anoia aconseguien recuperar pilotes, però la resolució de cara a cistella no era efectiva. Per altra banda, el Basket Neus anotava amb facilitat a prop de cistella fins a tres 2+1 en aquest primer parcial, favorable a l'equip de Badalona. Al segon quart, els joves igualadins van ser millors defensivament, tot i que en atac erraven nombroses situacions cara a cistella a priori senzilles i se'ls feia impossible anotar els triples, però gràcies a la regularitat defensiva encara estaven dins el matx, que va arribar a la mitja part amb un anivellat 27-30.

La segona meitat va ser totalment dominada pels igualadins. Un Basket Neus visiblement cansat anotava només 24 punts contra un Igualada que era capaç de capgirar el marcador gràcies a una sòlida defensa i el control del rebot a les dues cistelles, combinat amb un millorat percentatge en el llançament des de la línia de triple. Finalment doncs, el CB Igualada B es va endur un partit molt important per tal d'evitar el descens directe i queda, amb deu victòries, empatat a la classificació amb el CB Vilatorrada, la Salle Manresa i el Bàsquet Sant Cugat; i amb el Bàsquet Neus per sota, amb nou, i el Berga, amb set, però amb un partit menys.

La propera 'final' per a l'Igualada Alain Afflelou B serà a la pista del Bàsquet Ipsi, en la penúltima jornada de la lliga regular.