El Martorell Inovyn va tancar la fase regular de la Lliga EBA amb una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Simply Olivar aragonès, al qual va derrotar per un sol punt de diferència (86-85). Amb aquest triomf, els martorellencs es proclamen campions del grup C-A de la Lliga EBA, i el cap de setmana que ve jugaran la final a quatre del grup C a les Illes Balears. Els del Baix Llobregat Nord disputaran les semifinals davant el Pardinyes, el proper dissabte 6 de maig, i si guanya jugaria la final diumenge contra el vencedor de l'altra semifinal, que enfrontarà el Mollet i el Flanigan Calvià.

El pavelló martorellenc es va omplir de gom a gom d'aficionats locals, però, curiosament, van ser els visitants els que van fer una bona sortida, amb un parcial de 10-20, però tot seguit els jugadors dirigits per Adrià Alonso es van posar les piles i van arribar al final del primer quart amb només un punt de desavantatge (21-22). En el segon període va entrar Mario Fuentes, qui s'acomiadava en lliga de l'afició, i es va endur la primera ovació de la nit. Però els aragonesos no estaven per romanços i van tornar a escapar-se en l'electrònic, que reflectia un 40-47 a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat els blaus van millorar el seu nivell de joc i es van situar a tres punts al final del tercer quart (65-68). En els darrers deu minuts, els jugadors locals van aconseguir capgirar el marcador i arribar amb quatre punts d'avantatge als darrers segons. Un triple de Lobaco va apropar l'Olivar a un sol punt, però tot seguit Cristian Oliva va rebre una falta i va anotar dos tirs lliures per assegurar la victòria, la dinovena de la temporada.