El Physic Igualada no va poder acabar la temporada amb una victòria i va caure a la seva pista davant el líder del grup C-B de la Lliga EBA, el potent Recambios Gaudí Mollet, que es va imposar per un resultat contundent de 62-84. Tot i la derrota, el conjunt igualadí finalitza el curs en una meritòria cinquena posició final, amb un balanç de tretze victòries i tretze derrotes.

El partit va estar marcat pel poc encert en el llançament exterior dels locals i el potencial dels visitants, especialment en el joc interior. En el primer quart els dos equips van jugar a un ritme molt lent, i això va afavorir els jugadors visitants, que van agafar tres punts de marge al final del mateix (12-15). En el segon període, el Mollet va demostrar la seva superioritat i van ampliar la diferència fins als catorze punts amb els quals es va arribar a la mitja part de l'enfrontament (26-40).

En la segona meitat els jugadors dirigits per Jordi Martí van fer una gran sortida i van anotar dos triples gairebé consecutius per acostar-se en l'electrònic, però va ser un miratge, ja que els visitants van tornar a distanciar-se ràpidament i van arribar al final del tercer quart amb un marcador de 48-65 i el partit gairebé encarrilat. En els darrers deu minuts del matx, els homes anoiencs van millorar el seu joc, però no van tenir cap possibilitat de remuntada i van acabar caient.