La Salle Manresa va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant el segon classificat, el Lliçà d'Amunt, que es va endur la victòria per un resultat final de 62-65, en un matx en el qual els bagencs van plantar cara al seu potent rival.

En els primers minuts els manresans no van estar bé i van encaixar un clar parcial de 3-13, però tot seguit es van posar les piles i van arribar al final del quart inicial amb un punt de marge (19-18). En el segon període, els visitants van aprofitar la seva potència física i tècnica per capgirar el marcador i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts de diferència (29-36).

En la segona meitat els bagencs van mostrar bones sensacions sobre la pista i, gràcies a un gran treball en defensa, van poder reduir el desavantatge fins als cinc punts al final del tercer quart. En els deu darrers minuts els lasal·lians van lluitar fins al final i van tenir la dar-rera posessió per forçar la pròrroga, però el seu triple no va entrar i el triomf va ser per l'equip visitant.