El Sallent i el Sabadell Nord van jugar un partit vistós decantat a favor del conjunt local en una destacada segona part.

A la primera part va haver-hi molt equilibri, tot i que els sallentins van tenir dues bones oportunitats només començar. Yuti, als minuts 4 i 8, va presentar-se sol davant Alfaro però les seves rematades van anar a fora. En els primers 45 minuts però en general en tot el matx, els de Jordi Capellas van mostrar-se molt ferms en les tasques defensives.

A la represa, tot i que es va mantenir la igualtat, el Sallent va fer un pas endavant. Al minut 63, Pla va rematar al fons de la xarxa, de cap, un llançament de cantonada. I al minut 81, Alberto va aprofitar una bona acció de Yuti per la banda esquerra per fer el 2 a 0. En els dar-rers minuts, el Sallent encara hauria pogut incrementar el marcador però no va poder aprofitar diversos contracops.

El cap de setmana que ve, el conjunt sallentí visitarà la Fundació Terrassa.