Energia, festa i esport són els principals ingredients que es podran trobar, dissabte a l'Oller del Mas, en la tercera edició del Festival DiJaneiro, que promou la dissenyadora manresana Astrid Tor-ras per presentar la seva nova col·lecció de roba esportiva amb estampats exclusius importats del Brasil. Al llarg de tot el dia, la gent que s'apropi a l'Oller del Mas podrà gaudir, de forma gratuïta, d'activitats merament esportives i per a totes les edats i gustos, i en les quals participen diverses entitats esportives de Manresa.

L'acurat programa començarà a les 10 del matí amb art corporal, continuarà amb una sessió de hatha ioga (10.15 h), una demostració d'aeroioga (11.15 h), cross training (11.30 h), classe magistral de zumba i estil dance (11.30 h), spartan dance team (12.50 h), taller de caipirinhes (13.10 h), demostració de gimnàstica rítmica (13.45 h), esgrima esportiva (14.30 h), acrologia i massatge tailandès (15 h), taller i demostracions de capoeira (15.30 h), super dance (15.30 h), i el festival acabarà amb un concert d'Yrubahia, un grup brasiler a ritme de samba, axé i reggae. Al llarg de tot el dia també es faran torneigs de pàdel mixt, pàdel femení (inscripcions per WhatsApp al 672 696 119) i de 4x4 vòlei mixt (a volei6manresa@gmail.com).

Pel que fa a les activitats per als més petits, tindran ball, esgrima, capoeira, podran expressar la seva creativitat artística a l'aire lliure i podran participar en un circuit d'habilitat del CA Manresa.

Al llarg de la jornada es podran degustar sucs tropicals. Per dinar, al mateix golf de l'Oller del Mas, es podran comprar tiquets per 5 euros que inclouran pasta amb guarnició o botifarrada i copa de vi de l'Oller.