El seleccionador estatal i extècnic de l'Olesa, Lucas Mondelo, va convocar una preselecció de 16 jugadores per preparar el proper Eurobasket, que es farà del 16 al 25 de juny a la República Txeca. Entre elles, n'hi ha dues del Cadí la Seu: Georgina Bahí, que ja ha renovat per l'equip urgellenc, i Belén Arrojo, que encara que no ha respost a la proposta de renovació. A més, dues de les altres convocades tenen passat a casa nostra: Anna Cruz, que va jugar a l'Olesa, i Laura Gil, que ho va fer al Cadí.

Les jugadores iniciaran divendres que ve els entrenaments per arribar a la competició en forma, fet més important amb el nou format del campionat, que tindrà una durada de deu dies. En la fase inicial hi haurà quatre grups de quatre equips (Espanya s'enfrontarà a Hongria, Ucraïna i les amfitriones), el primer dels quals passarà directament als quarts de final, mentre que el segon i tercer disputaran els vuitens.

Les espanyoles conserven la base de l'equip que va ser plata als Jocs Olímpics de Rio 2016 i tenen com a novetat la reincorporació de Sancho Lyttle, lesionada l'estiu passat. A més, debutaran amb Espanya la pivot Beatriz Sánchez i la jove María Conde.