Com a CN Minorisa, jugarà el seu primer derbi bagenc amb el CN Sallent. Ja fa anys, el CN Manresa sí que havia mantingut duels interessats amb els sallentins per l'hegemonia del waterpolo bagenc. Avui, a les piscines manresanes (15.30 h), els dos equips bagencs es troben en un important enfrontament a la lligueta de promoció, els manresans per pujar a Primera Catalana, i el conjunt sallentí per mantenir-s'hi.

En les dues jornades disputades fins ara, el CN Minorisa i el CN Sallent han fet uns resultats força semblants. Han perdut amb la Universitat Autònoma i han gua-nyat justet el GEiEG. Dels quatre equips de la lligueta, dos seran la temporada que ve a Primera Catalana, o tres, si algun català puja a Tercera Divisió estatal. Sembla que la Universitat Autònoma, ara per ara líder, per reglamentació no pot pujar. D'aquí la importància del duel d'avui entre manresans i sallentins, que posteriorment encara hauran de visitar els gironins a la segona volta.

Jordi López, tècnic del CN Sallent i amb passat manresà, considera el CN Minorisa «favorit, però el partit s'ha de jugar. Tots ens coneixem molt i segurament no hi haurà gaires sorpreses. Prevaldrà la gestió de les emocions perquè per als dos equips és un partit en certa forma diferent. A nosaltres ens va costar entrar a la lliga amb un equip molt jove i entrenador nou, però hem millorat i molts partits els hem perdut per petits detalls, per manca d'ofici». Gaspar Ventura, entrenador del CN Minorisa, està a l'espera de poder incorporar el madrileny Alfredo Aller, que per motius laborals és a Manresa (era al Cuatro Caminos de Segona estatal). Ventura ha comentat que «no sé si tindrà els papers en regla per a aquest partit. Contra el CN Sallent és un duel de rivalitat. Ens coneixem molt i tot pot passar».