El CE Minorisa va imposar-se plàcidament al CN Sallent en la tercera jornada de la fase d'ascens a Primera Catalana. Ambdós conjunts es coneixien a la perfecció i això es va traduir en un joc de control en el qual les defenses s'imposaven als atacs.

En el primer període es va veure un ritme molt fort i els nedadors es van desgastar molt. La gran intensitat es va veure reflectida en l'empat a zero gols en finalitzar el quart. Un llançament llunyà potent i col·locat de Bisbal va encetar el marcador per als de casa i dues brillants jugades de superioritat transformades per Casasayas i Ruiz posaven els de Ventura amb avantatge 3-0 a l'equador del partit. En el tercer període els visitants van retallar diferències gràcies a un gol de Pelegrín i posava emoció al partit. Només iniciar l'últim quart, Bisbal ampliava les distàncies amb dos gols més, 5-1. El Sallent va retallar distàncies amb el seu segon gol, però un potent llançament creuat de Casasayas sentenciava definitivament el partit. Holgado en l'últim minut tancava el marcador amb el 6-3.

En l'altre partit de les fases, el líder Universitat Autònoma va imposar-se per un clar 3-11 al cuer GEiEG. Els manresans i sallentins ocupen la segona i tercera plaça.