Partit trampa el que tenia el Gironella al camp del cuer, la Torreta, ja descendit fa setmanes. Tot i la importància del partit per evitar els possibles descensos compensats d'aquest final de temporada, els gironellencs van sortir al camp sense fer res bé. Davant un rival molt inferior i amb moltes baixes, els de Ponti no aconseguien aprofitar les facilitats que donaven els locals.

D'aquesta manera va arribar la primera ocasió del partit per La Torreta. No obstant, una gran intervenció de Xisco amb el peu va evitar l'1-0. Abans, Rafa havia tingut la primera pels gironellencs, però el seu, xut davant la sortida de Carles, havia marxat fora. Els minuts passaven i els visitants no entraven en el partit; al contrari, cada vegada hi havia més imprecisions. Al minut 28, Tomàs va avançar als locals amb un xut imparable des de fora l'àrea.

El gol va fer reaccionar als de Ponti, que van començar a entendre la importància de guanyar el partit. Rafa va tenir una nova ocasió, però el seu xut no va trobar porteria, i un servei de la cantonada de Safont tampoc no va trobar rematador clar. El guió, però, canviaria quan David aconseguia l'empat. Després d'una bona jugada individual de Manel Uribe, el més encertat de la primera part, una a l'espai arribava a David, que no fallava davant la sortida de Carles i aconseguia l'empat. D'aquesta manera es va arribar al descans.

A la represa, el partit va posar-se de cara ben ràpid. Da0vid va tenir el segon a les seves botes, però la seva vaselina, després de l'enèsima passada a l'espai, va marxar per sobre el travesser. Pràcticament en la jugada següent, una bona recuperació de Manel es convertia en una jugada clau. Falta quan l'atacant ja era dins l'àrea i, per tant, penal. Rafa no va fallar des dels onze metres (1-2).

A partir d'aquí, els de Ponti ja no van veure perillar la victòria en cap moment, davant un rival que mostrava bastants problemes per arribar a la porteria de Xisco.

Safont seria l'escollit de resoldre el partit. El migcampista va aconseguir fer l'1-3, després d'un bon contracop i d'una altra passada a l'espai. Ja a les acaballes del partit, després d'una bona combinació de tot l'equip, el mateix Safont superaria la sortida de Carles amb una magistral vaselina que va situar el definitiu 1-4. En la propera jornada, els gironellencs tindran el seu primer match-ball per aconseguir pràcticament la salvació.