El Sallent no va poder aconseguir res de positiu, en la seva visita a l'Estadi Olímpic de Terrassa. Els sallentins van ser derrotats per un equip molt jove que va aprofitar dues de les poques ocasions que va disposar, en un duel molt equilibrat amb un joc ofensiu discret dels dos equips.

El primer temps va acabar amb l'empat inicial a zero gols. A la represa, al minut 56, Baka, que tot just feia un minut que havia entrat al terreny de joc, va avançar els egarencs en el marcador, després que els jugador del Sallent no poguessin impedir una bona centrada local. Amb l'1 a 0, el Sallent va fer diversos canvis i va anar a buscar l'empat, el qual hauria pogut aconseguir, sobretot Yuti, que va disposar de bones ocasions. A la recta final, concretament en el descompte, i amb el Sallent abocat al davant, la Fundació Terrassa va aprofitar per sentenciar definitivament amb el 2 a 0, un resultat que deixava el partit vist per sentència.

Dimecres, les Franqueses

Quan queden tres jornades per cloure la competició, el Sallent és setè per la cua amb 40 punts i a quatre d'avantatge respecte la Fundació Terrassa. Els sallentins tenen, però, un partit pendent per jugar, el qual va ser suspès per culpa de la neu. Aquest enfrontament es disputarà dimecres amb les Franqueses, a casa (21 h).