El Centre d'Esports Sallent encara no ha pogut salvar la categoria de manera matemàtica i haurà d'esforçar-se en els tres partits que li falten, dos a casa i un a fora, per no haver de patir. Ara mateix té cinc punts respecte de la zona de promoció, i el proper enfrontament, aquest diumenge, serà a casa contra el Castellar, segon classificat, que lluita amb el rival d'aquesta setmana, Les Franqueses, per obtenir el lloc de promoció d'ascens.

En el partit que havia quedat ajornat el mes de febrer passat per culpa de la neu, tot va venir determinat pel primer gol dels visitants, obtingut al minut 3 de partit, quan David Sánchez va etzibar un sorprenent i impressionant xut en diagonal des de gairebé la línia de banda. La pilota va superar el porter Putxi i va entrar enganxada al travesser.

Sense gaire temps per recuperar-se del cop, el combinat blaugrana va rebre el segon, quan el col·legiat va indicar un controvertit penal que va transformar Adarve. El Sallent va intentar anar cap amunt i va dominar, sobretot a la segona meitat, però no va trobar la manera de superar el porter visitant, tot i que Yuti hi va estar força a prop. A més, en el tram final, el col·legiat va deixar els bagencs amb nou jugadors després de treure la segona groga a Pla i, cinc minuts més tard, fer el mateix amb Darío.