Entre avui i demà encara hi ha temps per fer inscripcions presencials a les diferents curses i la caminada de Batecs Solidaris que es faran aquest diumenge i per al torneig de pàdel que tindrà lloc demà al Club Tennis Manresa. Ahir es va tancar la possibilitat de dur-les a terme per Internet, amb un notable èxit, com ha succeït en els darrers anys, i avui i demà encara es pot tramitar la inscripció de manera presencial a la botiga Ríos Running de Manresa, pel que fa a les curses i la caminada, i al Club Tennis Manresa, avui, pel que fa al pàdel.

Esport i solidaritat

Batecs Solidaris és una iniciativa d'Ampans, la Fundació Rosa Oriol i l'obra social de La Caixa que destina la recaptació als programes «Vida saludable» i «Habitatge digne», de les dues primeres institucions. Per això, és previst que demà tingui lloc un torneig de pàdel i diumenge la vuitena edició de la Cursa del Mosquit, amb un recorregut de cinc quilòmetres, que també estarà destinat als caminadors, i de 10 quilòmetres pel parc de l'Agulla i la Sèquia.

El preu de les inscripcions per al pàdel és de 25 euros per als adults i de 5 en el cas dels nens. Pel que fa a les curses, el preu únic per als adults és 10 euros. Els nens petits també tindran la seva cursa, amb itineraris i distàncies adequats a les diferents edats, al voltant del parc de l'Agulla. Per obtenir-ne més informació, podeu entrar al lloc web de la iniciativa, www.batecsolidaris.cat.