El pivot egipci de 18 anys i de 2,10 metres d'alçada Ahmed Khalaf, conegut amb el sobrenom de Bebo, és la principal novetat en la convocatòria de l'ICL Manresa per al partit que jugarà demà a la pista de l'Iberostar Tenerife, segons va desvelar ahir l'entrenador del conjunt bagenc Ibon Navarro. Khalaf entra en el lloc del nord-americà Scott Suggs, que dimecres es va fer un microtrencament en un abductor i no viatjarà a les Canàries.

Segons va explicar Navarro, «no hem pogut determinar si Suggs podria arribar a estar a punt del tot. Hi ha un petit trencament i el que no volem és fer-lo viatjar fins a Tenerife i després no poder-lo utilitzar». D'aquesta manera, Khalaf, que no havia pogut entrar a cap llista perquè ocupa una posició d'extracomunitari i aquestes places ja estaven ocupades per Machado i el mateix Suggs, tindrà l'oportunitat de debutar a la lliga Endesa.

Per al partit de demà tampoc no podran jugar ni Xavi Rey, ni Aleksandar Cvetkovic, que ja han estat absents en els darrers enfrontaments per lesió. Entren en el seu lloc Jordan Sakho i Guillem Jou. La baixa de Suggs pot provocar que el capità, Román Montañez, que ja va ser homenatjat dimecres a casa, disputi més minuts dels previstos en el seu comiat.