El manacorí Rafa Nadal i el serbi Novak Djokovic disputaran aquest migdia la final anticipada del Màsters 1.000 de Madrid, a la Caja Mágica. Tots dos anaven per la mateixa banda del quadre i, a causa de l'eliminació d'Andy Mur-ray, que viatjava per l'altra, sembla que el triomfador del partit d'avui les té totes per ser demà campió del trofeu, que seria el tercer consecutiu en la temporada de terra batuda per a Nadal, després dels de Montecarlo i el Godó.

Ahir, el balear només va tenir dificultats en el primer set per der-rotar el belga David Goffin per 7-6 i 6-2. En la primera mànega va haver de vèncer en el desempat per 7-3 i en la segona ja va tenir menys dificultats.

Per la seva banda, el serbi es va beneficiar de la lesió de Kei Nishikori, contra el qual havia de disputar ahir un dels quarts de final del torneig. El balcànic està tenint una temporada complicada, amb canvi d'entrenador inclòs, i en el torneig ja va patir per derrotar Nicolás Almagro i Feliciano López, en tres i dos sets, respectivament. El serbi ha guanyat els set últims enfrontaments amb Nadal, davant del qual domina 26-23 en els seus enfrontaments.