En el darrer partit de la temporada al Pujolet, el Manresa FS, amb la permanència a la butxaca, rebia la visita de la Barceloneta, equip que encara podia veure perillar la categoria (al final , tot i la derrota, la combinació de resultats de la jornada li ha donat la salvació. A l'inici, els visitants van sortir més entonats, però sense aconseguir marcar. Abans d'arribar al minut 10, els manresans van entrar en el partit i amb més intensitat van aprofitar la feblesa defensiva de la Barceloneta per sumar tres gols. Abans del descans, els de Jordi Rozas van rebre un gol i van arribar a l'equador del partit amb el marcador de 3 a 1.

A la represa, el Manresa FS va perdre els papers després del 4 a 1, i van encaixar tres gols bastant seguits (4-4). Els locals van reaccionar i, gràcies a dos gols de doble penal d'Asis, van situar-se 6 a 4. La Barceloneta va arriscar amb el porter jugador, però no va ser efectiu. A última hora, Gordillo va arrodinir el resultat amb el setè.

En la darrera jornada, el Manresa FS visitarà la pista de l'Olympic la Floresta, equip que es juga la darrera plaça de descens amb el Sala 5 Martorell.